Hoe kan ik mijn klanten bellen vanaf mijn mobiele telefoon met mijn Quicktalk-nummer?

Quicktalk stelt u in staat om uw klanten direct vanaf uw persoonlijke mobiele telefoon te bellen en daarbij uw Quicktalk-nummer te tonen. U geeft uw persoonlijke nummer niet aan bellers wanneer u het Quicktalk-programma gebruikt; uw persoonlijke nummer is beveiligd.

Voorwaarde:

• Uw persoonlijke mobiele nummer moet ingevoerd zijn in uw instellingen op app.quicktalk.com > Instellingen
  • Persoonlijk nummer
  • U moet de Quicktalk mobiele applicatie geïnstalleerd hebben op uw mobiele telefoon. (applicatie beschikbaar in Apple Store voor iOS en Google Play Store voor Android)iOS / Android)

Icoon iOS / Android

1. Klik op het nummer dat u wilt terugbellen vanuit de oproeplog in het Quicktalk-programma, of gebruik het toetsenblok direct om een nummer in te voeren.
  2. Wanneer u de oproep start, belt uw mobiele telefoon uw Quicktalk-nummer, en de oproep wordt onmiddellijk doorgestuurd naar de andere partij.

Uw contactpersoon ontvangt een oproep van uw Quicktalk-nummer.

Vanaf uw mobiele telefoon gebruikt Quicktalk geen VOIP (Voice Over Internet) technologie. Het is een oproep die gebruik maakt van het traditionele mobiele telefoonnetwerk, wat een optimale gesprekskwaliteit garandeert, zelfs wanneer u geen 4G-dekking heeft.