Hoe maak ik mijn gesproken berichten aan?

Een duidelijk en professioneel gesproken bericht is een cruciaal onderdeel van je telefoongroet. Het is vaak het eerste contactpunt tussen jouw bedrijf en je klanten en prospects. Quicktalk heeft verschillende opties om professioneel klinkende aankondigingen te maken die je op elk moment kunt bewerken zonder naar een studio te hoeven.

Met behulp van de online studio

Maak je eigen gesproken berichten met achtergrondmuziek voor een professionelere uitstraling met behulp van de online studio.

Je telefoongroet aanmaken app.quicktalk.com/configuration

1. Open de online studio door op "Bewerken" te klikken
  2. Voer de tekst in die je voor je aankondiging wilt hebben en kies de juiste taal uit de 16 beschikbare
  3. Kies de achtergrondmuziek voor je aankondiging, hetzij uit onze selectie, hetzij door je eigen mp3-bestand te uploaden
  4. Verfijn je instellingen door de toon, stem en volume van de achtergrondmuziek aan te passen.

Je aankondiging wordt onmiddellijk gecreëerd en gebruikt voor je telefoongroet. Deze aankondiging kan zo vaak als je wilt worden gewijzigd.

Je eigen mp3 gebruiken

Als je onze online studio niet wilt gebruiken om je gesproken berichten te maken, kun je je eigen mp3-bestand uploaden, bijvoorbeeld een bericht dat in de studio door een externe leverancier is gemaakt.

1. Open de online studio door op "Bewerken" te klikken.
  2. Kies het tabblad "Je mp3 downloaden"

Dit mp3-bestand wordt dan als telefoongroet afgespeeld bij elke inkomende oproep.

Je eigen stem opnemen

Het is ook mogelijk om simpelweg je stem op te nemen en achtergrondmuziek toe te voegen als je dat wilt.

1. Open de online studio door op "Bewerken" te klikken.
  2. Kies het tabblad "Mijn stem opnemen"
  3. Als je wilt, kun je achtergrondmuziek toevoegen uit onze selectie of door je eigen mp3-bestand te uploaden.
  4. Let op: Als je je eigen mp3's downloadt, moet je ervoor zorgen dat de muziek die je gebruikt rechtenvrij is of dat je bekend bent met de huidige rechten en royalty's in het land waar je een QuickTalk-telefoonnummer hebt.