Hoe bel ik vanaf een computer met Quicktalk?

U kunt het Quicktalk-nummer van uw bedrijf bellen vanaf uw computer met Quicktalk.

Verbind met de app.quicktalk.com applicatie vanaf elke computer.

Vereiste:

• Zorg ervoor dat uw computer een voldoende internetverbinding heeft
  • Het wordt aanbevolen om een headset en microfoon te gebruiken anders dan die in uw computer zijn ingebouwd voor een verbeterde gesprekskwaliteit.

Oproepen ontvangen en beantwoorden

Wanneer u een oproep ontvangt, verschijnt er een oproepmelding rechtsonder op uw Quicktalk-pagina.

Om de oproep te beantwoorden, klik op de knop "Opnemen" op de melding en begin met spreken.

Inkomende oproep

Bellen

Klik op het toetsenbord rechtsonder op de pagina om een nummer of een contact direct te bellen.

Uitgaande oproep

Een klant terugbellen

Om een klant direct terug te bellen vanuit de oproeplog (gemiste oproep, voicemail), klik op de belknop aanwezig bij elke oproeplog.