Hoe kan ik een gesprek overdragen tijdens een conversatie?

Vanaf mijn computer

Wanneer je in een gesprek zit, heb je de mogelijkheid om het gesprek over te dragen aan een andere gebruiker:

1. Klik op "overdragen".
  2. Kies de beschikbare gebruiker om het gesprek naar over te dragen
  3. Transfer call

Vanaf mijn mobiele telefoon

Als je een overdrachtsgesprek op je mobiele telefoon ontvangt, heb je twee opties om het gesprek over te dragen aan een andere gebruiker.

Gebruikmakend van de toetsen op je telefoon

Je kunt een lopend gesprek vanaf je mobiele telefoon naar een andere gebruiker overdragen door op de *-toets te drukken, gevolgd door de naam van de gebruiker naar wie je het gesprek wilt overdragen.

Elke gebruiker heeft een toegewezen nummer ("1", "2", "3", enz.). Dit nummer wordt automatisch toegewezen aan elke gebruiker en kan worden bekeken in app.quicktalk.com > Gebruikers.