Welke apparatuur is nodig om Quicktalk te gebruiken?

Quicktalk is een oplossing om uw klantgesprekken te beheren die geen specifieke telecomhardware-installatie vereist. Er is geen noodzaak om telefoontoestellen of softphonesoftware op uw computer te installeren.

Quicktalk kan worden geopend via een eenvoudige webpagina vanaf elke computer, of het nu gaat om het genereren van een telefoonbegroeting of het maken van oproepen vanaf elke mobiele telefoon.

Maak uw account aan

Accountinstellingen (activeren van telefoonnummers, toevoegen van gebruikers, maken van begroetingen en routeren van oproepen) worden gedaan vanaf een eenvoudige webpagina op app.quicktalk.com/setup.

Vereiste apparatuur:

Eén computer met een internetverbinding

Hoe u uw telefoongesprekken beheert

Ongelimiteerde inkomende en uitgaande telefoongesprekken worden beheerd vanaf uw computer via app.quicktalk.com of vanaf uw persoonlijke mobiele telefoon.

Vanaf uw computer:

Vanaf app.quicktalk.com kunt u oproepen volgen, ontvangen en maken

Vereiste apparatuur:

1 computer met een internetverbinding

1 headset of oortjes (optioneel)

Vanaf uw persoonlijke mobiele telefoon:

Quicktalk-gesprekken kunnen worden doorgestuurd naar uw mobiele telefoon als u dat liever heeft. U kunt ook uw Quicktalk-nummer gebruiken om uw klanten te bellen en de Quicktalk-app gebruiken om uw oproepen vanaf uw telefoon te volgen.

Vereiste apparatuur:

1 mobiele telefoon met een belabonnement.